PartyPoker BonusPartyPoker sapo ka lëshuar një re Super-Bonus, që ka një shumë tërheqës tipar! Së pari, vet 500 Dollarpor akoma më mirë, ata janë thyer bonus deri në pesë pjesë, ju mund të merrni kartën tuaj të parë 100 Dollarë shumë më herët se sa me e rregullt bonuse. Dhe: ju mund të luajnë ndonjë nga lojrat e tyre të mbledhin pikë për bonus – kjo është jo kufizuar në pokerju mund të luajnë Kazino apo Lojëra të tjera si mirë! Mjaft bonus senation nga PartyPoker!

BonusCode: BCOD