Fulltilt Poker Bonus

FullTilt është më agresive Online Poker Dhomë të drejtë tani. Ata mbështesin bis Poker Pro të tilla si Gus Hansen, Phil Ivey, Chris Ferguson dhe Howard Ledererprandaj të gjithë e dinë Logon e tyre nga Big Poker-Turnet.

Sigurisht Full Tilt ofron edhe një agresive Poker Bonus për Lojtarët e ri. Vetëm klikoni në Flamurin dhe ju jeni të kualifikuar për 600 Dollar Bonus. (Nuk ka Bonuscode e nevojshme.)