pokerstars bonus-codeНови Играчи сега може да се добие до три пати 600 Долари Покер Бонус од PokerStars. Мора да го користите Бонус Кодот "STARS600"кога ќе депонирање пари во вашиот Профил.
Не заборавајте дека можете да го користите овој Бонус Кодови за вашиот прв три депозити!